March Promotion is coming back !!! 

RM150 RM68 SAHAJA!!!

 

Langkah 1 – Pembayaran

Sila buat bayaran RM150, RM68   ke akaun yang tertera seperi berikut menggunakan kaedah Fund Transfer/ATM Transfer atau Cash Deposit:

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami ATAU anda juga boleh hantar whatsapp bukti bayaran ke +6019 3650 778

Bank

Pemegang Akaun

No. Akaun

MAYBANK AIDYRINA WEALTH ENT. 5625 2650 9758

 

Langkah 2 – Isi Borang Pengesahan Bayaran

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah. Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

 

Borang pengesahan

Nama Penuh Anda :
Alamat Emel :
No. H/P :
Produk & Pembayaran  :
Kaedah Pembayaran :
Tarikh Pembayaran :
Masa Pembayaran :
Bukti Transaksi Pembayaran (Copy & paste) :
Alamat Penghantaran :
Nota Tambahan (Jika perlu) :

 

(Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u atau CIMBClicks. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM)

Ada masalah? Pertanyaan? Sila SMS ke no berikut: H/P: 019-3650 778

Terima kasih.

Cikgu Imran
www.cikguimran.com
Founder cikguimran.com